«Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок» Рік Ріордан

«Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок» Рік РіорданНазва: Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок
Письменник: Рік Ріордан
Рік: 2024
Видавництво: Ранок
Жанр: Сучасна зарубіжна література, Пригоди, Фентезі, Дитячі книги, Казки

 

Анотація до книги «Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок» Рік Ріордан

«Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок» Ріка Ріордана — це динамічний роман, що переносить читача у світ, де міфи стають реальністю. Головний герой, 12-річний Персі Джексон, вважає себе звичайним хлопцем, поки не дізнається приголомшливу правду: він — син Посейдона, одного з наймогутніших давньогрецьких богів. Життя Персі кардинально змінюється, коли його звинувачують у викраденні блискавки Зевса — наймогутнішої зброї на Олімпі. Тепер на нього покладено важливу місію: знайти справжнього злодія, щоб запобігти катастрофічній війні між богами.

У супроводі друзів, Персі вирушає у небезпечну подорож, повну міфічних істот, заплутаних загадок і неймовірних випробувань. Йому доведеться зіткнутися з безліччю небезпек, включаючи шлях до підземного світу Аїда. Роман — це яскраве поєднання пригод, гумору і міфології, що захопить як молодших, так і дорослих читачів.


Дуже зручно на нашому сайті читати книгу «Персі Джексон і олімпійці. Книга 1. Викрадач блискавок» Рік Ріордан онлайн, а перед цим ознайомитись з цитатами та відгуками тих, хто їх вже прочитав. Зробити це можна безкоштовно та без реєстрації.

Вірші, література різних жанрів, книжки для найменших – все це є у нас. Ви можете скачати книгу повністю безкоштовно на iPhone, iPad з ОС Android або iOS в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub. Зручно також слухати аудіокниги на телефоні або планшеті