«Хлопчик у смугастій піжамі» Джон Бойн

«Хлопчик у смугастій піжамі» Джон БойнНазва: Хлопчик у смугастій піжамі
Письменник: Джон Бойн
Рік: 2017
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Жанр: Сучасна зарубіжна література, Історична література, Книги про війну

 

Анотація до книги «Хлопчик у смугастій піжамі» Джон Бойн

«Хлопчик у смугастій піжамі» Джона Бойна — це вражаюча історія про невинність та жах в умовах Другої світової війни. Роман переносить нас у світ дев’ятирічного Бруно, який, переїхавши з Берліна до провінції, знаходить незвичайного друга — Шмуеля, який живе за колючим дротом.

У цій книзі простежується перспектива дитинства на тлі воєнних страхіттів та людських жертв. Через очі Бруно ми бачимо неправедність і жахливу реальність війни, але разом з тим — іскру гуманності та дружби, яка виникає між ним і Шмуелем.

Це книга, що закликає до роздумів про війну, толерантність та важливість співчуття. «Хлопчик у смугастій піжамі» ставить перед читачем непрості питання про мораль і справедливість, розкриваючи глибокі роздуми про те, що насправді важливе в житті. Це книга для тих, хто хоче поглибити своє розуміння війни та людської природи через призму дитячих очей, наповнених співчуттям і мудрістю.


Дуже зручно на нашому сайті читати книгу «Хлопчик у смугастій піжамі» Джон Бойн онлайн, а перед цим ознайомитись з цитатами та відгуками тих, хто їх вже прочитав. Зробити це можна безкоштовно та без реєстрації.

Вірші, література різних жанрів, книжки для найменших – все це є у нас. Ви можете скачати книгу повністю безкоштовно на iPhone, iPad з ОС Android або iOS в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub. Зручно також слухати аудіокниги на телефоні або планшеті.