«Голлі» Стівен Кінг

«Голлі» Стівен КінгНазва: Голлі
Письменник: Стівен Кінг
Рік: 2024
Видавництво: Книжковий Клуб “Клуб Сімейного Дозвілля”
Жанр: Жахи і Містика, Детективи, Психологічний триллер, Трилери, Сучасна зарубіжна література

 

Анотація до книги «Голлі» Стівен Кінг

«Голлі» Стівена Кінга — це захопливий детектив, у якому Голлі Гібні, знайома багатьом шанувальникам автора, знову стає на шлях розслідувань. Коли вона погоджується допомогти матері, що розшукує свою зниклу доньку Бонні Дал, Голлі навіть не уявляє, на що натрапить. Підозри приводять її до маєтку шанованих професорів Родні та Емілі Гаррісів. На перший погляд, вони втілюють добропорядність, але під їхньою зовнішньою респектабельністю ховається темна таємниця.

Крок за кроком Голлі наближається до правди, але що більше вона дізнається, то небезпечнішою стає ситуація. Якщо Голлі помилиться, вона може стати наступною жертвою. Це історія про таємниці, страх і сміливість іти до кінця, навіть коли кожен крок може стати останнім.


Book-Star.org — це інформаційний ресурс, де читачі можуть знайти захопливі описи книг, анотації від видавництва, відгуки користувачів та цитати з творів. На нашому сайті ви маєте можливість зручно читати книгу «Голлі» Стівен Кінг онлайн. Усе це доступно безкоштовно і без реєстрації.

У нас представлена велика колекція творів різних жанрів, включно з поезією та літературою для дітей. Ви також можете завантажити ( скачати )книгу безкоштовно на свій iPhone, iPad або Android-пристрій у таких форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub. Крім того, зручно слухати аудіокниги прямо на телефоні чи планшеті.